majasmuskler.blogg.se

Här kan ni följa mina tankar, funderingar, reflektioner och filosofier kring allt mellan himmel och jord men framförallt kring min vardag och livssituation. När jag var 21 år fick jag diagnosen LGMD2i som är en accelererande muskelsjukdom som idag innebär att jag är helt beroende av elrullstol för att ta mig fram och assistans all min vakna tid för att kunna leva ett så "vanligt" liv som möjligt. Fotografering och bildhantering är superkul så räkna med en hel del bilder.

Att höra sig själv

Kategori: Funderingar, I backspegeln, Kroppen, Natur

Supersöt Kungsfågel på superläskig taggtråd.
 
Idag fick jag höra mig själv berätta om min livsresa, från då till nu. Med distans till de år som varit blev det en mycket terapeutisk upplevelse när jag lyssnade till min egen röst i en intervju av Mari Winarve på P4 Gotland. Jag slogs av hur samlad jag lät och välformulerad i alla känslor som sköljt över mig genom åren. I det landar jag i stor tacksamhet över att jag känner att jag är värdefull och att jag gjort vad jag har kunnat för att ge mig själv de allra bästa förutsättningar till ett rikt och meningsfullt liv med mycket kärlek och värme.
 
För er som skulle vilja höra intervjun så finns den att lyssna på i 30 dagar till.
 
 
Dagarna har blivit längre och ljusare och luften varmare. Fåglarna återvänder och vi upplever naturen och fåglarna på våra utflykter runt ön flera gånger i veckan. Utöver det virkar jag vidare och håller nu på med en gardinkappa och en kofta. Så himla kul!
 
Jag har fått iväg ansökan om utökade timmar för assistans nattetid också. Tungt men nödvändigt och stort tack Anna för ditt tips efter mitt förra inlägg. Det är så värdefullt att få ta del av andras erfarenheter! <3
 
Nu ska jag be min assistent Carina komma och hjälpa med att besöka toaletten, borsta tänderna, ta medicinerna och lägga mig till rätta, på rygg, i sängen för natten! :)
Kommentera inlägget här: