majasmuskler.blogg.se

Här kan ni följa mina tankar, funderingar, reflektioner och filosofier kring allt mellan himmel och jord men framförallt kring min vardag och livssituation. När jag var 21 år fick jag diagnosen LGMD2i som är en accelererande muskelsjukdom som idag innebär att jag är helt beroende av elrullstol för att ta mig fram och assistans all min vakna tid för att kunna leva ett så "vanligt" liv som möjligt. Fotografering och bildhantering är superkul så räkna med en hel del bilder.

What's up?

Kategori: Allmänt

 
 
 
Tiden går ju rätt fort men inte ett ljud om hur det går för bilen. I miss her!!!
FK (Försäkringskassan) verkar försöka köra ärendena så snabbt de kan. Ett sista beviljande söker vi nu för reparation av rampen, sidodörren och att köra in rullstolen till golvlåset. Utöver det ska de fixa airbagen och lite brända kablar i bilen då den brann av någon anledning.
 
Nu är jag ju beroende av Färdfjänst ett tag.
 
Först och främst har Region Gotland upphandlat med Samres om att sköta färdtjänsten åt Regionen. Jag undrar om de har någon konkurrens på marknaden överhuvudtaget?!
 
Till Samres kan man ju ringa att boka sin resa. Då kan man få prata med en reseplarerare som hjälper till att boka resor. De som svarar då kan finnas i Sverige, Dakar (Senegal), Chisinau (Moldavien) eller Tartu (Estland).
 
Nu har jag rent krasst slutat att ringa och boka eftersom jag blev så lycklig när jag hittade info på Regionens sida om att det finns en app man kan boka sina egna resor i. Alfa Gotland. Jippi!
 
Skulle det verkligen funka? Nä, självklart inte. Appen har jag tagit ner till min iPhone och varje gång jag försöker lägga in en bokning kraschar den direkt. Ingenting går att boka via appen. Appen är dessutom inte uppdaterad sedan 2016.
 
Jag har precis börjat använda hemsidan och där går det ju visserligen att boka men trots att jag är ute i god tid finns sällan de tider jag vill ha. Tröttsamt och helt obegripligt!